Företag som vill bidra till en bättre värld
15187
page-template-default,page,page-id-15187,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
Vi hjälper företag med skräddarsydda lösningar för givande och välgörande engagemang!

Vill ert företag bidra till en bättre väld?

Karmakontot arbetar för en ökad handlingskraft i samhället. Vi tror att en bättre värld börjar med valfrihet, därför vill föreningen öka utbudet av produkter (val) som ger avkastning till en bättre värld. Det finns ett växande antal företag som ingår samarbete med välgörenhetsorganisationer i syfte att lyfta verksamhetens samhällsengagemang. Vi vet att kunderna är mer benägna att handla en produkt som samtidigt bidrar till en bättre värld än en motsvarande produkt som inte visar på samhällsengagemang. 

 

Genom skräddarsydda upplägg med innovativt hållbarhetsarbete involverar vi era intressenter och anställda i det arbetet. Genom Karmakontot kan företaget bidra med tid och praktiskt hjälparbete, ge gåvor med mening, kombinera era produkter med ett välgörande ändamål eller med vår hjälp starta egna projekt. 

 

 

Hela företaget som volontär några timmar om året

Alla är viktiga och kan bidra! Här kan Ert företag stötta någon av Karmakontots gåvokorts förmånstagare direkt i anslutning till ett projekt. Istället för pengar får ett projekt eller organisation ett praktiskt arbete utfört. En ansträngning som bidrar till en större mening hos företaget. Karmakontot skräddarsyr upplägget mellan företag och hjärtefråga/hjärtefrågor samt erhåller deltagande företag ett vackert diplom för väl uppskattat hjälparbete.

 

Finansiera ett projekt

Tillsammans med Ditt företag tar vi fram ett projekt som vi driver som ert ”eget” projekt. Vårt fokus är flexibelt så länge det berör de sociala eller miljömässiga hållbarhetsaspekterna. Ni kan inspireras av ändamålen på vår hemsida och sedan brainstormar vi fram en idé tillsammans utifrån vilken vi tar fram ett konkret koncept.

Karmakontot blir er projektledare som under ert företags flagga driver vi ett projekt med anknytning er verksamhets bransch eller intressenter. Ni beslutar projektinriktning och lägger upp projektplan ihop med Karmakontot som konsult. Ni finansierar hela projektet och får följa projektets alla steg, ni får en möjlighet att vara delaktiga mer ’hands on’ om ni så vill och projektet avslutas med seminarium och samlad dokumentation och lärdomar i rapportform.

Boka ett möte med oss genom kontaktformuläret till höger!

 

Ge en gåva

Ge en företagsgåva till flera organisationer samtidigt. Det finns tre olika sätt att gå till väga:

  • Ni väljer ut ett antal organisationer som går i linje med företagets intressen
  • Vi väljer ut ett antal förmånstagare som bäst stärker er samhällsfunktion
  • Ni ger via Karmakontots gåvokort möjligheten för kunder, partners eller anställda att ge ’sin del’ till egen hjärtefråga

Ni får alla ett tackbrev att eventuellt rama in och sätta upp på ert kontor.

Ni kan självklart välja fritt bland ändamålen i vår gåvoshop.

 

Sälj till förmån för Karmakontots ändamål

Skänk en del av vinsten från försäljningen av en av era produkter eller tjänster till Karmakontots ändamål. Med pengarna från er gör vi det enklare och mer attraktivt att bidra till en bättre värld som vi är stolta över att lämna efter oss.

 

Sälj hos Karmakontot

Vår ambition är att utöka utbudet av hållbara gåvor i vår gåvoshop. Vi kommer att ha utrymme för flera nya varor per år där ni kan erbjuda våra medvetna kunder och användare en produkt eller tjänst som har en hållbar avkastning; de innehar någon form av kvalitetsmärkning och i samarbete ge del av intäkten till förmånstagarna i Karmakontot.

 

Världen står inför en stor utmaning att ställa om till en hållbar och klimatpositiv riktning. Begreppet hållbarhet och arbete med CSR integreras allt mer i våra företag och i vår vardag. Är ni nyfikna på hur Ert företag kan bidra? Och vara en del i att de Globala Hållbarhetsmålen uppnås? – Vi hjälper Er att göra Ert bidrag till en affärsmöjlighet!

 

 

Kontaktperson för samarbeten:

Erika Brandt

erika@mittkarmakonto.se

070 616 60 07

Ditt Namn*

Din e-postadress*

Ämne*

Meddelande*