LUCKA 20 - Solidaritetens dag
29552
post-template-default,single,single-post,postid-29552,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

LUCKA 20 – Solidaritetens dag

Do your little bit of good where you are, it is those little bits of good that put together an overwhelming world. -Desmond Tutu

 

Internationella solidaritetens dag

Motsats till enhet är separation. Många människor känner sig separerade från resten av världen. De känner sig ensamma, övergivna och vilsna. De känner att de inte hör hemma någonstans och kan inte identifiera sig med någon. Att leva är att vara ett med resten av allt liv. Vi är alla ett, av samma ursprung, i samma energiflöde. Detta är en kosmisk lag. Ingen är separerad från resten av världen. Det är endast en illusion skapad ur rädsla.

Genom berättelser knyter vi band till varandra.

Idag fokuserar Nyhetskalendern på det solidariska välgörande arbete som Stockholms Stadsmission. Idag går samtliga donationer till Stockholms Stadsmission oavkortat till deras viktiga arbete.

Stockholms Stadsmission arbetar varje dag och natt för människor som lever i hemlöshet och social utsatthet. Det görs både genom akuta och långsiktiga insatser. De ger tak över huvudet, mat och en säng att sova i, men också stöd, rådgivning och motivation. Genom att alltid finnas där kan Stockholms stadsmission ge människor kraften att kunna ordna upp sina liv och själva styra över sin situation.

Varför inte ge medvetna julklappar från Stadsmissionen? Klicka här för att komma till deras shop.

stockholms stadsmission, stadsmissionen, internationella dagen för solidaritet, 20 december, nyårskalender, karma

No Comments

Post A Comment