LUCKA 24 - Så får vi mer magi på julafton
29780
post-template-default,single,single-post,postid-29780,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

LUCKA 24 – Lite magi i julklapp

God Jul!

 

Vad sägs om lite magi i julklapp?

Som vuxna kan vi känna igen oss i att ofta vara upptagna med att lösa problem med fokus på att överleva från ett ögonblick till det andra. Vi glömmer hela tiden att livets magi någonsin existerat. Som barn var det aldrig någon tvekan om att magi och mirakel existerade. Du ingick sannolikt i en värld av underverk och fantastiska möjligheter där du visste att du kunde få bara vara eller göra vad du ville. Livet kändes som ett mirakel, från sättet som flygplanen flög över himlen för att komma vidare på äventyr till snöflingornas sätt att ringla ner från himlen, men som vuxen har vi glömt.

Magi existerar för oss alla oavsett hur gamla vi är, och man kan börja känna och uppleva magin igen omedelbart, kanske allra bäst idag på julafton när vi samlas alla nära och kära.

 

Som vuxna tenderar vi att dela upp vår uppmärksamhet genom att oroa oss för det förflutna eller framtiden medan vi helt saknar dagens magi. Om det är fallet för dig är det dags att återansluta med nuvarande ögonblick och ta de fantastiska upplevelserna precis framför dig, ge därför din fulla närvaro idag, det kommer att bli en julklapp som man minns längre än någonting annat.

 

Vi kan alla bidra genom att bringa all vår medvetenhet i nuet, här kommer några värdefulla tips!

 • Oavsett om det uttrycks i romantik, vänskap eller familjeanslutningar, är kärlek det som knyter oss samman. Ge kärlek. Dela kärlek. Tala kärlek Och om du inte redan gör det du älskar, gör det nu! Kärlek är den högsta vibrationen du kan känna och det är från det stället som du får fantastiska möjligheter och upplevelser. Kärlek är magisk och kommer definitivt att vara höjdpunkten på julens högtid.
 • Du är en vacker blandning av celler, själ och energi i kombination med dina många erfarenheter från en livstid. Att äga din sanning ger andra en chans att lära känna dig. Vad står du för? Vad tror du! på? Vad är den vision du håller för ditt liv? Omfamna det. Var stolt och var du! När vi lever i sanning skapar vi dagar med magi.
 • Leta efter mirakel. Mirakler, både stora och små, händer runt dig varje dag. Tyvärr tenderar de flesta att förbise eller ignorera dem helt och hållet. Vill du ha mer magi i ditt liv? Leta efter det! Känn igen de magiska, mirakel och välsignelser som omger dig, och du kan vara säker på att de kommer att multiplicera tiofaldigt genom att göra det.
 • Tacksamhet är grunden till vilken magi är född. Det gör till och med de minsta småbitar av glädje värt att fira och gör dig till en magnet för att locka till sig mer otroliga upplevelser och möjligheter till dig. Underskatt aldrig kraften för ett enkelt “tack” till en annan person eller till universum. Det gör hela skillnaden.
 • Koppla ihop med ditt inre barn och var nyfiken. Livet är för kort för att stanna fast i det vardagliga ansvaret för livet hela tiden. Om du känner dig lite oinspirerad och fast kan det vara dags för dig att skaka saker och bli lite nyfiken på livet igen. Ställ frågor, lär en ny hobby eller engagera dig i din hjärtefråga! Ge dig själv tillåtelse att ha kul varje dag!

 

Glöm inte att drömma. Vad behöver din själ i detta ögonblick? Ge dig själv tillåtelse att drömma igen och sedan ställa in en plan för att göra dina drömmar verklighet. Det finns inget mer magiskt än att leva det liv som din själ begär. Låt dig fyllas av samma känsla av underverk och magi som du hade som barn. Världen är full av fantastiska möjligheter och när du förväntar dig det bästa, det är precis vad du får.

 

Ha nu en riktigt God Jul önskar Karmakontot!

2 Comments
 • Carin
  Posted at 13:56h, 25 december Svara

  Tack

  • Erika
   Posted at 14:14h, 25 december Svara

   Tack själv Carin!

Post A Comment