LUCKA 23 - Lilla julafton
29729
post-template-default,single,single-post,postid-29729,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

LUCKA 23 – Lilla julafton

De senaste generationerna har vuxit upp med presenter, julklappar, trisslotter, bingo och drömmen om miljonen som naturliga inslag i vardagen. Inte så konstigt att det finns ett ha-begär där någonstans. Hur ska vi bryta trenden och skapa framtida generationer som glädjes åt att ge medmänskliga och meningsfulla gåvor som glädjer fler? Skulle du byta ut en klapp under granen i år mot en bättre värld?

I dagarna har många tidningar rapporterat om den prognos som HUI gjort gällande julhandeln som förväntas slå nya rekord i år. Samtidigt skänker svenskarna mer och mer till välgörenhet och välgörenhetsgåvor har blivit vanliga julklappar.

 

En klapp mindre under din gran kan göra skillnad för andra.

Karmakontots Gåvokort engagerar både köpare av gåvokortet och den som får det i present. De valbara ändamålen arbetar alla på olika sätt för en bättre värld. Känn glädjen i att ge till fler i jul.

”Vi tar för givet att den materiella välfärden ska göra oss lyckliga – men tänk om det är ett jättelikt feltänk. Tänk om det är möjligt att leva enklare och mer medvetet – och ändå rikare och roligare.” säger Giséla Linde i sin bok Lev Enklare.

No Comments

Post A Comment