LUCKA 15 - Som man sår får man skörda
29412
post-template-default,single,single-post,postid-29412,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
afrikagruppernas julgåvor, medvetna julklappar, lucka 15, 15 december, så ett frö

LUCKA 15 – Som man sår får man skörda

 

”Som man sår får man skörda”

Idag ska jag och barnen packa ihop en varsin julklapp för den som inte har den möjligheten. Det blir en varsin skolåda innehållandes något man kan äta, något man kan underhålla sig med och ett julkort med lite text. Samtidigt som vi gör detta ska vi prata om hur bra vi har det. Genom att föra vidare en givmild tradition i samband med juletider tänker jag att vi sår ett frö för barnens framtida tacksamhet, och deras frihet från onödiga behov och begär. D

Det viktigaste för mig är att jag tar min chans att medvetet plantera frön överallt jag kommer.

 

En fin gåva i jul är att ge. Då det goda bara kan växa av att vi ger, så tack för att vi gör världen bättre tillsammans.

 

Om du fortfarande letar medvetna julgåvor kan du hitta en del hos Afrikagrupperna… Vi lyfter Afrikagruppernas viktiga arbete idag, och alla donationer dit går oavkortat till deras verksamhet! Tillsammans med partner i södra Afrika stödjer de människors kamp för en bättre framtid. I Sverige och inom EU arbetar de med information och försöker påverka beslutsfattare. De tror att vårt sätt att leva, våra handlingar och beslut har en direkt inverkan på villkoren för människor som lever i fattigdom.

 

afrikagruppernas julgåvor, medvetna julklappar, lucka 15, 15 december, så ett frö

No Comments

Post A Comment