1 DECEMBER INTERNATIONELLA AIDS-DAGEN
28868
post-template-default,single,single-post,postid-28868,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
nyårskalender istället för julkalender, lucka 1 - 1 december - internationella aidsdagen

Internationella Aids-dagen

INTERNATIONELLA AIDS-DAGEN

Idag firas även Rumäniens nationaldag

 

“Jag vet att hiv/aids är en sjukdom. Jag vet att många barn är smittade. Jag vet att många har dött. Många barn bor med sin mormor eller farmor. Varför hjälper inte rika länder till? Varför finns så lite mediciner? Jag undrar vad man tänker när man ska dö?” -Sanna 11 år, Sverige

 

Förmånstagare i fokus 1 december är Project Playground som arbetar för Visionen om en trygg värld där alla barn och unga växer upp med framtidstro och möjlighet att påverka sitt eget liv. Därför arbetar Project Playground på individnivå med att inspirera, motivera och engagera barn och unga till att ta tillvara sin inre kraft och potential genom organiserad aktivitet, sport och social verksamhet. Väljer du att donera via Karmakontot till Project Playground idag så stödjer Karmakontot Din hjärtefråga med ytterligare 20 % av ditt belopp!

 

En meningsfull fritid bygger självkänsla, ambitioner och handlingskraft – verktyg att påverka sitt eget liv. Den förverkligar drömmar, skapar sysselsättning och förebilder. Först när man bryr sig om sitt eget liv och ser ljust på framtiden kan man bryta negativa mönster och utanförskap. Det i sin tur ger ringar på vattnet för hela samhället.
Project Playgrounds verksamhet bedrivs i Sydafrikas kåkstäder sedan 2010 och i Sverige för ensamkommande barn sedan 2016.

 

-Glöm inte att just Du är väldigt viktig.

Julklappstips för den som söker medvetna gåvor finns i Project Playgrounds webbshop.

Följ vår nyårskalender här och räkna in det nya året med oss!

Lär dig mer om välgörenhet samt ta del av fantastiska historier, nyheter och erbjudanden via vårt nyhetsbrev:

No Comments

Post A Comment