KARMAKONTOTS Nyårskalender2017
28894
post-template-default,single,single-post,postid-28894,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
Nyårskalender istället förjulkalender, jul2017

KARMAKONTOTS Nyårskalender2017

 

KARMAKONTOTS Nyårskalender 2017

Fånga KARMA i december för en bättre värld, ge litet extra fokus till december månads temadagar, högtider och personlig reflektion och en ny hjärtefråga varje dag. Se fram emot berättelser, utmaningar, tips och erbjudanden fram till och med 31 december. Vi tror att du kommer att tycka mycket om att följa vår nyårskalender som har ett större fokus på icke-fysiska gåvor! Öppna luckorna med de dina för att närmare lära känna vad som får era hjärtan att klappa.

 

2017/2018 års Nyårskalender med KARMA

Klicka på dagens datum för att komma till dagens lucka! Kalendern är framtagen utifrån FNs temadagar men anpassningar och dagar med särskilt fokus kan ha ändrats av Karmakontot i syfte att öka relevans i Kalenderinnehållet.

  • Lär dig mer om olika hjärtefrågor.
  • Kom närmare dina nära och kära.
  • Knep för personlig utveckling.
  • Filosofi för stora och små.
  • Få tips om medvetna julklappar.
  • Knåp för högtider.
  • Och mycket mer.

 

I Karmakontots nyårskalender vill vi locka fram vår tacksamhet och handlingskraft genom att lyfta fram hur det kan vara för de som har det allra svårast. Genom en ökad medvetenhet frigör vi oss från gamla mönster och vi bygger därmed reell valfrihet. Vi bär alla på en historia som är viktig i det kontinuerliga förbättringsarbetet.

Följ Karmakontots Nyårskalender, få insyn hos hjärtefrågor och erbjudanden på medvetna gåvor.

Lär dig mer om välgörenhet samt ta del av fantastiska historier, nyheter och erbjudanden via vårt nyhetsbrev:

Istället för en julkalender.

2 Comments

Post A Comment