Karmabloggen - Du behövs
26553
post-template-default,single,single-post,postid-26553,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Karmabloggen – Varför gilla?

Har du tänkt på att du faktiskt gör skillnad när du klickar, gillar och delar inlägg i sociala medier? Och att du därmed har möjlighet att påverka och bidra.

 

Missing People är ett stort initiativ som är beroende av att synas snabbt, enligt dem så skulle det vara svårare att göra skillnad utan interaktionen med användare på Facebook.

“Tack vare alla likes, delningar och kommentarer når vi ut

till allmänheten i rasande- och avgörande fart.”

Säger Jan Akalla, sekreterare för Missing People

 

Tidigt blev det känt att människor känner sig mer benägna att interagera med andra fans och företrädare för en Facebook-sida, när någon redan engagerat sig. Engagemanget, oavsett om det är någon som gillat eller kommenterat, visas automatiskt till alla vänner till den som interagerat. Om vännerna sedan börjar se en del positivt engagemang, ligger det närmare också för dessa att gilla sidan och innehållet, vilket ytterligare resulterar i att en ökad mängd människor ser engagemang som deras vänner bidrar med, och sedan deras vänner och deras vänner…

 

I en uppkopplad värld är ett klick världens

snabbaste och enklaste sätt att bidra!

 

Facebook har också hemliga algoritmer som gör att du får se mer av sånt som du tidigare visat intresse för. Du påverkar alltså själv vad du ser i ditt flöde, och vad dina vänner får se. Om du till exempel gillar Karmakontot kommer ditt flöde att fyllas av mer inspiration för en hållbar värld, tankar om personlig utveckling, berättelser från initiativ och föreningar som arbetar för en bättre värld.

 

Tänk om vi tillsammans med dig kunde sätta initiativ efter initiativ i rullning genom att du  gillar och intresserar dig för Karmabloggen och Karmastudien framåt. -Och tänk vilka effekter det potentiellt skulle skapa över en oöverskådlig tid framåt.

 

– Dina likes gör skillnad!

 

Tack för att du gillar Karmakontot, dela gärna vår sida för större spridning.
www.mittkarmakonto.se

 

 

 

 

 

 

Vill du läsa mer från KARMAbloggen klicka här

Vill du läsa om ändamålen som finns anslutna till Karmakontot klicka här

Vill du läsa mer om Karmastudien kan du klicka här

No Comments

Post A Comment