Gourmet Food - Ett handlingskraftigare företag
26382
post-template-default,single,single-post,postid-26382,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Gourmet Food: “Vi har sällan tidigare varit mer nöjda med årets julklapp”

Kanske var det flyktingkrisen som gjort att företagare varit mer givmilda i jul. Många organisationer kan vittna om företagens generösa bidrag, även Karmakontots alla anslutna förmånstagare till Gåvokorten. Gourmet Food är ett av de företag som inte tycker att fokus för julklappar till de anställda ska vara på att ge prylar som ändå ingen behöver, och medarbetarna håller med.

 

”En julklapp med texten “vi har skänkt dina pengar till…” brukar sällan vara populärt,
men eftersom man med Karmakontot själv väljer var pengarna ska gå
har det tagits emot väldigt positivt av personalen.”

Christian Dyjée, Marknadschef på Gourmet Food

 

Gourmet Food grundades under 80-talet av Fredrik Svanberg och är numer en välkänd livsmedelsleverantör som förser Sverige med mat från hela världen. Företaget har introducerat många tongivande produkter till den svenska matscenen genom åren och det som kännetecknar Gourmet Food är bred kunskap och stort engagemang. Deras kunder uppskattar deras kvalitet och service som överglänser många andra i branschen.

 

”Det märks att Gourmet Food värdesätter relationen till sin omvärld.”

Aleksander Enqvist, köksmästare och trogen kund

 

Gourmet Food vill bygga en god verksamhetskultur genom relationer såväl internt som externt och vi har sällan tidigare varit mer nöjda med årets julklapp. Genom Karmakontot kan vi stötta alla medarbetares hjärtefrågor när företaget bidrar till välgörande ändamål.
Lina Svanberg, ekonomichef på Gourmet Food.

 

Karmakontots gåvokort fungerar som ett vanligt presentkort tankat med välgörande ändamål och där mottagaren själv får glädjen att bidra till sin hjärtefråga åt företagets vägnar. Karmakontot är med sin tjänst en lösning på ekvationen: relevant – personlig – hållbar. Företagsledningen behöver inte välja ändamål för hela företagets vägnar och beslutet hamnar istället hos gåvomottagaren, som ges möjlighet att bidra till ett eller flera ändamål efter tycke.

 

Undrar du hur du kan utveckla ditt företags CSR-arbete? Kontakta Erika Brandt på Karmakontot så hjälper hon er att skräddarsy en plan som passar just Er. Du kan även läsa om oss och göra din beställning av gåvokort på Karmakontots hemsida.

Skulle du vara ytterligare intresserad av Gourmet Food kan du läsa mer om dem och deras produkter på deras hemsida.

Det kan vara enkelt att vara handlingskraftig och göra världen till en värld vi faktiskt vill ska gå i arv.

 

No Comments

Post A Comment