Öppnar dörrar - Karmakontot
26265
post-template-default,single,single-post,postid-26265,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Öppnar dörrar

Nu kring nyår bloggar vi om året som gått men framförallt om framtiden och vad vi hoppas att få se och ta del av. Vår önskan är att den som läser ska känna sig hoppfullt inspirerad och att alla som har möjlighet hjälper till att skapa framtiden som vi vill se gå i arv. Vi står inför vår tids största förändringsuppdrag där alla behöver delta och dessa inlägg handlar just om Karmakontots delaktighet historiskt, nu och i framtiden.

Att engagera sig i något man tror på och jobba med något man brinner för är precis vad vi har gjort detta år och precis de dörrar vi önskar öppna åt andra att också göra. Att veta vad man brinner för kan ibland vara den svåraste frågan men att göra något meningsfullt som lämnar världen lite bättre är alltid ett bra mål.

När vi tänker på året som gått känner vi oss stolta. Vi har lämnat världen omkring oss lite bättre i år. Vi har skapat något med värde och vi har inspirerats, och förhoppningsvis inspirerat andra, till att hjälpa och ge till fler.

  “När du följer ditt hjärtas inspiration kommer dörrar att öppnas för dig där du inte ens trodde att det fanns dörrar; och där det inte ens hade funnits en dörr för någon annan.” – Joseph Campbell

 

Vi tog initiativet till att starta Karmakontot och följde våra hjärtas inspiration för att hitta vägen framåt.

 

Vad har du för mål och intentioner för 2016? Du är alltid välkommen att engagera dig tillsammans med oss i Karmakontot eller läsa på vår hemsida www.mittkarmakonto.se om våra olika förmånstagare för att lära mer om olika sätt att göra världen bättre.

 

Karmakontot önskar er ett riktigt gott nytt år!

 

 


 

Kom ihåg inför nyår:

Fyrverkerier skrämmer och skadar mängder av djur kring nyårsafton varje år. Djurens Rätt arbetar för att först begränsa och i förlängningen förbjuda användningen av fyrverkerier som skrämmer både djur och människor och som dessutom innehåller miljöfarliga ämnen som skadar naturen. Läs mer här!

skräm inte mig

 


Följ gärna föreningen Karmakontot på facebook och twitter. -Glöm inte att kika på de aktuella ändamålen som du kan stödja med Karmakontots Gåvokort!

Illustration av Britta Andersson, tontonillustration

No Comments

Post A Comment