KARMA-bloggen del 3
26228
post-template-default,single,single-post,postid-26228,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

KARMA del 3

Nu i jul bloggar jag om KARMA och vad det betyder för mig. Min önskan är att den som är nyfiken eller som tycker att vi valt rätt eller fel namn till vår förening får en större insikt i varför Karmakontot existerar. Vi står inför vår tids största förändringsuppdrag där alla behöver delta och dessa inlägg om Karma handlar just om Hur.

 

Karma – Min tilläggsförsäkring

 

Oavsett hur jag bidrar så kommer det att verka för mig eller andra, direkt eller indirekt, förr eller senare, därför stämmer det ju även att förändringar börjar med en själv.

 

Om man agerar schysst, höjer man sitt värde bland andra i sitt sammanhang och är mer skyddad från både ensamhet och depression. Det menar nog även Matteus, vår yngsta advisor, när han säger att Karma kan göra en tryggare. På så vis kan man se på Karma som ens försäkring på sånt som inte går att täcka med ekonomiska incitament!

Jag tänker på alla människor levt ett långt liv som ser tillbaka och väger allt de bidragit till som finner att jakten på pengar distraherat dem från annat av större betydelse. Med allt jag gör och allt jag är berör jag oss alla, därför att jag precis som du, skapar orsaker med långtgående konsekvenser över oförutsägbara tidsperspektiv. Med detta sagt är det väl tid att medvetet investera i den värld vi vill ska gå i arv?

 

“Den bästa tiden att plantera ett träd var för hundra år sedan och den näst-bästa tiden är idag.”

Kinesiskt ordspråk

 

Runt nyår återkommer vi med texter om hur framtiden kan komma att se ut! Tack för att du intresserat dig att läsa mer om KARMA, ännu mer hittar du på vår hemsida, facebook och twitter. Välkommen att skriva till mig.
 

God Jul önskar jag med varma Karma-hälsningar
Erika Brandt, Grundare & Verksamhetschef

 
KARMA-bloggen del 2

KARMA-bloggen del 1
 
<3

 

1 Comment
  • Att leva i Karma
    Posted at 17:35h, 09 januari Svara

    […] Vill du läsa fler inlägg om Karma? KARMA-bloggen del 3 […]

Post A Comment