KARMA del 2
26211
post-template-default,single,single-post,postid-26211,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

KARMA del 2

Nu i jul bloggar jag om KARMA och vad det betyder för mig. Min önskan är att den som är nyfiken eller som tycker att vi valt rätt eller fel namn till vår förening får en större insikt i varför Karmakontot existerar. Vi står inför vår tids största förändringsuppdrag där alla behöver delta och dessa inlägg om Karma handlar just om Hur.

 

Karma – Att ge är attraktivt

 

Det finns inget religiöst med Karmakontot och Gud varken straffar eller belönar men överallt där det finns en orsak, produceras också en effekt. Därför kan en dålig personkaraktär förvandlas genom goda tankar och handlingar till en god karaktär. Beroende på vilka möjligheter som står till buds kan man bidra mer eller mindre vid olika tillfällen och därför ska vi inte bara väga gåvor i antalet kronor.

 

Avsikter, ansträngning och effekter har alla betydelse och möjligen i flera led framöver, därför borde man högre värdera varje enskilt bidrag. Det blir samtidigt även viktigare att synliggöra det attraktiva med att ge, och visa på fler mervärden för att fler människor ska lyfta den individuella kapaciteten och medvetet göra världen till en bättre plats. Att bidra och ge är faktiskt en motorväg till bra Karma för dig, de dina och framtida generationer.

 

I morgon delar jag sista inlägget med tankar om Karma för den här gången men vi följer upp nyåret med tankar om framtiden! Så glöm inte att följa föreningen Karmakontot på facebook och twitter och beställa julens elektroniska gåvokort med mervärde från hemsidan idag!

 

God Jul!

 

KARMA-bloggen del 1

KARMA-bloggen del 3

 

 

No Comments

Post A Comment